Om oss

20 år med gaseldstäder.

Vi hjälper dig med en snygg och varm lösning


Gasbrasan representerar DRU, Europas marknadsledande företag för gaseldstäder, samt terassvärmare från Sunwood och Italkero. 

DRU erbjuder ett femtiotal modeller både för inbyggnad och fristående. Produkterna har tillverkats i Holland sedan naturgas upptäcktes på 60-talet. De inbyggda enheterna kan få glassidor som är upp till två meter breda. Insatserna erbjuds med glas i front, 2-glas hörnställd, 3-glas och genomgående. Modellerna har ett slutet förbränningssystem med hög verkningsgrad och mycket naturtrogna flambilder. 

Gasbrasan representerar även den holländska populära terassvärmaren Sunwood Marino med insyn från alla håll samt terassvärmare från italienska Italkero. Italkero saluför även insatser där traditionella öppna spisar kan byggas om till mer lättskötta gaseldstäder. Möjligheten att skapa en eldstad utomhus, till exempel infälld i ett bord, finns också med dessa insatser. 

Vi arbetar enbart med  premiumproduker tillverkade i Europa.

 

 

 

Om DRU

Marknadsledande på gaseldstäder.

Företaget har bredrivit verksamhet med gasoleldstäder under en tjugoårsperiod och utvecklingen av återförsäljarnätet är ständigt pågående. Våra kunder är privatpersoner, restauranger, spa, arkitekter, byggföretag och andra offentliga miljöer.